Opskrift: Tømmermændspasta – REMA 1000 Danmark

Så er kokken klar med endnu en lækker mad video. Denne gang præsenterer han en frisk omgang tømmermænds-pasta, som selvfølgelig også kan bruges som en nem og hurtig ret til de der måske har lidt travlt i hverdagen.

Kokken tager dig selvfølgelig igennem hele opskriften i videoen, og præsenterer dig trin for trin for, hvad du skal gøre for at få den perfekte pasta-ret! Er det ikke lige denne ret du har lyst til, så anbefaler vi at gå ind på vores hjemmeside og gå på eventyr i det store madunivers.

Retten her kan også laves med fuldkornspasta, som er en af REMA 1000 store prioriteter. Vi er derfor en del af fuldkornspartnerskabet, og du kan som en del af dette engagement finde mere en 90 fuldkornsmærkede produkter i vores butikker. Du kan finde alt fra brød og morgenmadsprodukter til pasta og pizza — alt sammen selvfølgelig i fuldkornsvarianter!

Kombinationen af de forskellige ingredienser i denne ret er helt unik, og er helt bestemt en test værd, når du en dag har lyst til at prøve en nem og hurtig pasta-ret!

Lidt om REMA 1000:
REMA 1000s historie begynder i Norge, for mere end 60 år siden. Nu er det mange år siden, og REMA 1000 er gået fra en lille købmandsbutik, til i 2012 for 72 milliarder og beskæftigede omkring 34.000 mennesker. Det er vore stærke værdier og vort værdigrundlag, der driver os.

Der er en helt specifik grund at REMA 1000, hedder det vi hedder. I REMA’s første år havde man et vareprogram på mellem 500 og 600 varenumre. Men for at kunne leve op til kundernes behov, så valgte man hurtigt, at sortimentet skulle være endnu bredere. I 1980 voksede vareprogrammet derfor til 1000 varenumre. Og så fik dagligvarekæden det navn, som i dag er kendt og anerkendt i hele Skandinavien, REMA 1000.

I 1994 åbnede den første REMA 1000 butik i Danmark. Og siden er det blevet til mange butiksåbninger på dansk grund, så der i dag er flere end 250 danske REMA 1000 butikker. Målet er, at der inden for en årrække er 300 REMA 1000 butikker i Danmark.
Vi håber at denne hurtige ret kan give dig ny inspiration til madlavningen i hverdagen, når tingene skal gå ekstra hurtigt, for netop der kan et godt hjemmelavet måltid gøre en kæmpe forskel! Vi ses næste gang!