Squashboller

Ingredienser

30 g gær
1½ dl vand
2 dl A-38
½ dl olivenolie
1 tsk. groft salt
200 g squash, revet
100 g grahamsmel
550 g hvedemel
æg til pensling

Pynt:
hvide og blå birkes

Fremgangsmåde

Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt A-38, olie og salt. Rør de revne squash og grahamsmel i. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Ælt dejen godt igennem, til den er blank og smidig. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 1 time. Ælt dejen igennem igen og form til 12 boller. Læg dem i en smurt bradepabde med et ganske lille mellemrum mellem hver, de skal gerne hæve sammen. Lad den efterhæve lunt og tildækket i 15 minutter. Pensl med sammenpisket æg og drys skiftevis med hvide og blå birkes. Bag ved 225 grader i midten af ovnen i 20-25 minutter.